NIEUWE WEBSITE LATEN MAKEN


speciale voordelen voor startende ondernemers!

NU VOOR €595!*

Website

  • Starters Website
  • Max. 5 pagina's
  • Hosting & domeinnaam

Bedrijvengids

Aanmelding in verschillende online bedrijvengidsen

facebook bedrijven pagina

Aanmaken van een

zakelijk facebook pagina


 

*Reserveren kan tot 15/03/2020
 Reservatie voorschot: €75


Het design van uw website is natuurlijk heel belangrijk. Het is uw visitekaartje. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. De kunst van mijn vak is om een uw website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van uw bedrijf.

Nu uw bestaande website laten restylen en aanpassen aan de nieuwste technieken:

Heeft u al een website, maar bent u niet meer tevreden, dan kunt u overwegen uw website te laten restylen. U vindt misschien het huidige ontwerp van uw website gedateerd of uw website is technisch gezien verouderd. Misschien past de uitstraling van uw website niet meer bij uw imago of scoort uw website slecht in Google. 
 
Functionele website die goed vindbaar is:
Ik ontwerp en bouw voor u een website welke aan deze eisen voldoet. Met een krachtig design, welke functioneert op alle gangbare apparaten, ik zorg ervoor dat uw website uitstekend zichtbaar is op elke plek, voor iedere klant. Met een functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp is de site goed toegankelijk voor iedere bezoeker. 

​Website met gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem)
Ik werk met een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem. Uw website wordt hierdoor niet alleen gericht op haar bezoekers, maar ook op u. Na het opleveren van de website is het mogelijk (indien u dit wenst) om kleine aanpassingen (tekstueel, afbeelding) zelf uit te voeren. Zo kunt u uw website op ieder gewenst moment updaten om zo het laatste nieuws met uw klanten te delen. Uiteraard doe ik deze updates ook graag voor u.